Could not connect to the database Scule si unelte web - WikiTools
WikiTools.ro

Sun, 24 Jun 2018 09:59:52

QR Code pentru acest URL

WikiTools.ro: QR Code

ads

Bine ati venit pe Wikitools.ro

 

Twitter Facebook Digg MySpace LinkedIn Email

   Acest site contine o colectie de aplicatii software online din diverse domenii. Aceste aplicatii sunt in cea mai mare parte implementari ale unor algoritmi si sunt insotite intotdeauna de explicatia algoritmilor implementati, astfel incat utilizatorul sa inteleaga functionarea si utilitatea acestora. Majoritatea acestor algoritmi sunt folositi in viata cotidiana fara ca macar sa ne dam seama, exemplu: codul numeric personal, codul de identificare fiscala, codul bancar iban, codul de card si multe altele.

   Mare parte din aceste coduri sunt explicate in sectiunile urmatoare si, pe baza lor, sunt implementate aplicatii care sa va ajute sa verificati sau sa generati aceste coduri.

   Daca doriti sa-mi propuneti realizarea si a altor tipuri de aplicatii, imi puteti trasmite un mesaj in sectiunea Feedback a siteului.

   Site-ul a fost dezvoltat astfel incat aplicatiile existente aici sa poata fi folosite facil de catre oricine in mod direct sau prin importarea lor in site-urile personale.

   Mai multe detalii despre cum puteti importa aplicatiile Wikitools.ro in site-urile personale sau in pagina iGoogle gasiti in sectiunea Help

 

   Va multumesc

   Autorul

 

   New Aplicatie noua: calculeaza traseul rutier intre 2 locatii geografice.

 


 

  • Scule si unelte software:

     

 

Site-uri care folosesc aplicatiile Wikitools:

Afla aici cum poti intra in programul nostru de link exchange astfel incat siteul tau sa apara pe prima pagina Wikitools.ro